Bagaimana anda suka saya baru?

Beberapa hari yang lalu buat pertama kalinya berkembang di klematis musim bunga pelbagai Multi Blue. Bunga-bunga itu lebih cantik daripada pada foto pakej, yang saya sangat gembira (biasanya berlaku sebaliknya!).

Terry Clematis Multi Blue

Sebuah pokok kecil, sedikit lebih daripada setengah meter tinggi, gembira saya sekaligus dengan 3 bunga! Semasa berkembang tanpa sokongan, pagar dari profil logam padat, dipasang di antara tapak kami dan laman jiran, menghalang saya daripada kawasan pendaratan yang besar untuk bunga saya, dan pada masa yang sama hampir memusnahkan beberapa semak klematis mewah. Sementara itu, saya memindahkan jenis yang masih hidup ke keadaan yang lebih selesa, selepas merancang semula halaman saya akan memilih kediaman mereka yang tetap, masing-masing menurut keperluan.

Apa yang menarik saya kepada pelbagai Multi Blue? Liana tidak tinggi - hanya 2 m tinggi, 2 kumpulan pemangkas, mungkin berbunga kedua, dan, apa yang paling ketagihan - kotak benih hiasan! Saya sangat ingin supaya pada bila-bila masa tahun taman itu akan bergembira jika tidak dengan bunga-bunga cerah dan buah-buahan yang lazat, maka dengan biji asal!

Biji semacam ini begitu comel dan hiasan yang mereka akan menghiasi taman bahkan kedai bunga yang canggih! Saya akan menunggu sehingga novosel saya mengikat mereka, dan saya akan menghantar foto, tiba-tiba anda akan menyukainya dan anda akan meletakkannya di tempat anda!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 16 = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: