Primorye. Golful Bayisman

Bight

Așa că sa dovedit că promisiunea de a continua povestea despre Vladivostok nu a fost încă îndeplinită, din cauza ocupării totale la locul de muncă. Nu ai timp să te plimbi prin oraș cu camera. Dar am reușit în ultimele zile ale verii să ieșesc în "vacanță" la fel de mult ca și 4 zile la mare cu un cort. Așa că am decis să-mi îndeplinesc o altă promisiune, pentru a arăta colțuri interesante ale Teritoriului Primorsky.

Voi începe de la locul unde ne-am odihnit. Bayisman Bay, cartierul Hasan din Primorsky Krai. Cea mai sudică regiune a orașului Primorye. Border cu China. Există o mulțime de golfuri confortabile și frumoase și locuri de odihnă, atât "oficiale", cât și "sălbatice". În timpul verii, aici vin aici nu numai localnici, ci și turiști din Khabarovsk din Regiunea Autonomă Evreiască și din regiunea Amur. Pe mașini, cu corturi de odihnă la mare.
Unul dintre aceste locuri este Golful Bayisman. Până de curând, să vină aici în vacanță a fost posibilă doar pentru locuri „clientelism“ au fost sub auspiciile Ministerului Apărării. Acum trei ani am fost acolo în vacanță, de conducere prin intermediul unui prieten de acord. Drumul era doar pentru tancurile, ne-am rupt mașina lui până se târî prin ea, abia a ieșit după restul, în orașul de pe „banda de urgență“ și apoi se târî. În timp ce pasagerul nu este nici o masina combi, microbuz, 4 roți tracțiune, «ridicat» preparat. Dar ... nu un rezervor, vai.
În acest an există deja un centru oficial de recreere (aparent militarul a renunțat la teritoriu), drumul este pus și stropit, puteți ajunge chiar și cu mașina. Dar sincer, în opinia mea personală, restul l-au stricat. Prea mulți oameni, ca și cum nu sunteți în natură, ci în același oraș. Numai în oraș oamenii păstrează încă ceva în cadru, iar în natură "se relaxează" și mulți se comportă ca un porc. Ei bine, aceasta este impresia mea personală, dar nu voi mai merge acolo, vom căuta alte locuri "mai sălbatice" pentru odihnă. Deși natura este sincer rău, locurile sunt foarte frumoase.

Stânga jumătate din golf

Golful este un potcoav imens, de mai multe kilometri, plaja are nisip pur, adâncimea crește foarte treptat, ceea ce este important pentru turiștii cu copii. Au unde să se strecoare în adâncuri, în timp ce adulții înoată în profunzime.

Partea dreaptă a golfului

La o distanță de aproximativ 50 de metri de țărmul mării există un lac de apă dulce, cu apă foarte curată și caldă (vară).

lacul

Lacul se întinde pe o coastă îngustă și lungă, paralelă cu litoralul, de câțiva kilometri, aproape pe întreaga lungime a golfului, repetând aproape în întregime curbura malului mării. În el există crap, rațe înotate cu rațe, chiar am văzut un amar în zori. Deși, mi-e teamă că, acum, când drumul a fost făcut și golful a devenit accesibil unui număr mare de oameni, în câțiva ani acest lucru nu va mai fi. :(

vedere la golful de pe marginea drumului

Dar să nu vorbim despre trist ... În prima zi a sosirii noastre, vremea era însorită și caldă.

Primorye. Golful Bayisman

La șase dimineața a doua zi, întregul cer era deja acoperit de un nor continuu.

zori de zi

Va ploua cam la ora 10:00. Și pentru 2 zile (din patru, alocate pentru odihnă). Ce să faci, august în Primorye - timpul taifunurilor ...

vreme rea

Cel mai persistent a continuat să înoate. N-am îndrăznit.

oamenii fac baie

A doua zi a avut loc o scurtă pauză în ploaie, iar norii erau aproape de noi. Speram că sa terminat și apoi ... Au mers în direcția opusă! Vântul a devenit mai puternic și a dus valurile înapoi în mare. Foarte frumos și ... așa de înfricoșător.

furtună

Frunza de ploaie a căzut pe noi doar un zid, a trebuit să se ascundă pe mașini și corturi. Dar deja la amurg am fost răsplătiți cu o ploaie de ploaie, vântul a murit și ... În ultimele raze ale soarelui a apărut un curcubeu dublu peste mare!

dublu curcubeu

Spectacolul este pur și simplu fascinant.

curcubeu

Apusul a fost magnific.

apus de soare

Următoarea (ultima) zi a fost din nou soarele. Am reușit să călătorim cu o barcă, sotul și fiica mea și cumnatul meu s-au scufundat, au prins midii, scoici și arici. Și m-am rătăcit de-a lungul țărmului, fotografiind "comorile" aruncate afară de mare.

scoici

În cele din urmă, câteva imagini pe drumul din spatele ferestrei mașinii.

drum spre casă

deal

Primorye. Golful Bayisman

Ei bine, asta-i tot, mulțumesc că te-ai oprit. :)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: